Отборът на Локомотив Новосибирск, воден от бившия национален селекционер Пламен

...
Отборът на Локомотив Новосибирск, воден от бившия национален селекционер Пламен
Коментари Харесай

Локомотив Новосибирск и Пламен Константинов взеха реванш от Факел и стигнаха до трети решителен мач в серията

Отборът на Локомотив Новосибирск, воден от някогашния народен селекционер Пламен Константинов, надигра с 3:2 (22:25, 25:23, 25:27, 25:14, 15:11) гейма като посетител състава на Факел Нови Уренгой и по този метод изравни резултата в серията сред двата отбора от четвъртфиналите на съветското състезание.

След като пред дни отстъпиха с 1:3 гейма вкъщи, през днешния ден " железничарите " бяха задължени да търсят наложителна победа, с цел да запазят възможностите си за продължение към полуфиналите в локалната Суперлига.

Мачът обаче не потегли по усета на Локомотив, който загуби първия гейм с 22:25, само че след 25:23 съумя да се добере до равенството.

Драматичната трета част беше извоювана от домакините от Факел, с което те се приближиха единствено на един сет от това да отстраняват своя противник още във етапа на четвъртфиналите, само че волейболистите на Пламен Константинов реагираха и взеха оставащите два гейма с по 25:14 и 15:11, с цел да се доберат до крайния триумф.

Така Локомотив Новосибирск и Факел Нови Уренгой ще би трябвало да разрешат разногласието между тях в дуел №3 от серията, който ще се изиграе в " Локомотив Арена " в събота (6 април).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР