Отборът на Лийдс в притиснат до стената, но никой от

...
Отборът на Лийдс в притиснат до стената, но никой от
Коментари Харесай

Сам Алардайс: Мачът ни в неделя е на живот и смърт

Отборът на Лийдс в притиснат до стената, само че никой от именития клуб не е подготвен да се съобщи. Мениджърът Сам Алърдайс впрегна всичките си сили в дните преди последния кръг от Премиър Лийг, с цел да стимулира играчите, като той самият има вяра във опциите на футболистите, че могат да се спасят от изпадане.

" Харесва ми настроението и напъните на момчетата. Тренирахме на централния стадион, тъй като тук ще оживеем или ще умрем в неделя, във връзка с крайното класиране. Всичко, което можем да създадем, е да създадем оптималните условия за играчите, с цел да изпълнят задачата си. Целите старания на футболистите и на щаба ни е поради този стадион и атмосферата, която се основава тук. Става въпрос за възстановяване на нашия нрав. Манталитет за победа. Трябва да разберем, че мачът ни в неделя е на живот и гибел ”, сподели Алардайс на конференция пред публицисти на клубния стадион на Лийдс " Елънд Роуд ".

Като цяло ситуацията на Лийдс не е положително. Три тима са забъркани в битката за единственото свободно място, което дава право на оеляване. Лийдс ще започва последния ден от акцията на 19-о място и дружно с Лестър, който е на 18-а позиция, допълват зоната на изпадащите все още. Първи над чертата е Евертън, който за. Лийдс не се намира в добра серия, откакто загуби 7 от последните си 10 мача.

Последният късмет за Лийдс е на 28 май (неделя) от 18:30 българско време в мача против Тотнъм.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР