Отборът на Ливърпул все още има шанс за класиране в

...
Отборът на Ливърпул все още има шанс за класиране в
Коментари Харесай

Клоп: Ще бъде едно от най-големите ни постижения, ако се класираме за ШЛ

Отборът на Ливърпул към момента има късмет за класиране в топ 4 на британската Висша лига, което ще им обезпечи присъединяване в Шампионската лига и следващата година. Според мениджъра на отбора Юрген Клоп това би бил един от най-големите триумфи на тима в последните години поради разораващата отбрана на купата.

„ Червените “, понастоящем, са на точка от четвъртия Челси и на три от третия Лестър Сити два кръга преди края на сезона в британското състезание.

Под управлението на германеца, от октомври 2015 година насам, Ливърпул завоюва по един път Шампионската лига и Висшата лига, а също така приключи два пъти втори в тези шампионати. „ Червените “ взеха още Суперкупата на Европа, както и Световното клубно състезание.

Запитан какъв брой огромен триумф ще бъде класиране за Шампионската лига, Клоп разгласи:

„ Това ще бъде едно от най-сериозните ни достижения въобще. Огромен, в действителност голям триумф. Ако желаете да напишете книга за избран сезон и да бъдете в меланхолия от самото начало, то не гледайте прекомерно далеко - това е вашата година. Случиха се толкоз доста неща, а в този момент всичко е в нашите ръце “, бяха думите на германеца пред „ Sky Sports “.

Ливърпул гостува на 15-ия Бърнли в сряда и приема 13-ия Кристъл Палас в неделя. Челси и Лестър пък играят един против различен в късния мач през днешния ден от 22:15 часа и един от тези два тима може да се озове зад Ливърпул преди последния кръг през уикенда.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР