Отборът на Ливърпул спечели английското дерби с Манчестър Сити на

...
Отборът на Ливърпул спечели английското дерби с Манчестър Сити на
Коментари Харесай

Ливърпул и Барселона с комфортни победи в Шампионска лига

Отборът на Ливърпул завоюва британското дерби с Манчестър Сити на " Анфийлд " в 1/4-финален дуел от Шампионска лига. Играчите на Юрген Клоп завоюваха с безапелационното 3:0, а точни за триумфа бяха Мохамед Салах, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Садио Мане, като и трите попадения паднаха през първото полувреме.
След края на срещата и двамата мениджъри ще имат проблеми за решение. За мърсисайдци при започване на втората част звездата на отбора Салах напусна поради контузия. Хосеп Гуардиола и неговият Манчестър Сити може би изиграха най-слабия си мач за сезона, откакто не насочиха нито един прецизен удар за всичките 90`.
Всичко най-интересно от срещата вижте в SportLive.bg .
Отборът на Барселона реализира безапелационна победа с 4:1 в първия 1/4-финален мач от Шампионска лига против Рома. На " Камп Ноу " играчите на Ернесто Валверде изиграха поредения си мощен мач за този сезон, като не оставиха никакви шансове на римските " орли ". Все отново Един Джеко съумя да се разпише, с цел да остави минимални шансове на своя тим да се класира измежду най-хубавите 4 в Европа.
Всичко най-интересно от срещата, както и видео от головете, може да видите в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР