Отборът на Ливърпул си върна лидерската позиция в класирането на

...
Отборът на Ливърпул си върна лидерската позиция в класирането на
Коментари Харесай

Ливърпул получи отпор от Шефилд Юнайтед, но отново излезе на върха в подреждането на Висшата лига

Отборът на Ливърпул си върна лидерската позиция в класирането на Висшата лига след домашен триумф с 3:1 на своя " Анфилд " против тима на Шефилд Юнайтед.

Дарвин Нунес обезпечи чудесното началото за " мърсисайдци ", когато в 17-ата минута пресече опита за изчистване на стража на гостите Иво Гърбич, а след рикошета в тялото на уругваеца топката влетя във вратата на Шефилд за 1:0.

" Остриетата " обаче откриха метод да отговорят малко преди да изтече първият час игра, когато Конър Брадли от състава на домакините си означи автогол след изстрел с глава на Густаво Хамер.

Футболистите на Юрген Клоп реагираха мигновено и дадоха началото на домашен напън, който най-сетне даде резултат в 76-ата минута, когато Алексис Макалистър означи впечатляващ гол с удар от отдалеченост, с който възвърне преднината на своя отбор.



В заключителните секунди на постоянното време пък Коди Гакпо се възползва от центриране на Анди Робъртсън и с глава оформи крайното 3:1.

С тази победа Ливърпул още веднъж оглави подреждането във Висшата лига с актив от 70 точки, на две пред втория Арсенал и на три пред състава на Манчестър Сити.

В другия завършек на таблицата Шефилд Юнайтед продължава да заема последната 20-а позиция с едвам 15 пункта, на цели 10 от избавителния бряг.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР