Отборът на Ливърпул победи Норич Сити с 5:2 у дома

...
Отборът на Ливърпул победи Норич Сити с 5:2 у дома
Коментари Харесай

Ливърпул зарадва феновете с пет гола в първия мач след новината за Клоп

Отборът на Ливърпул победи Норич Сити с 5:2 вкъщи в мач от четвъртия кръг на ФА Къп. Това бе първият дуел за " алените " след шокиращата вест, че мениджърът Юрген Клоп ще напусне клуба след края на сезона, която раздруса мърсисайдци в средата на седмицата.


На " Анфийлд " домакините започнаха стремително и поведоха в резултата в 16-та минута с гол на Къртис Джоунс. " Канарчетата " изравниха малко по-късно посредством централния бранител Бен Гибсън, само че Дарвин Нунес възвърне задатъка на Ливърпул в 28-та минута. След почивката Диого Жота и Върджил ван Дайк подпечатаха триумфа на " алените ", а в добавеното време Райън Гравенберх означи пети гол за отбора, като преди този момент резервата Борха Сайнс вкара второ попадение за гостите.

По този метод Ливърпул се класира за осминафиналите на шампионата и продължава да бъде в борбата за четири трофея през този сезон. Другата добра вест за мърсисайдци е завръщането в игра на левия бек Анди Робъртсън, който влезе от аварийна пейка през второто полувреме, откакто дълго време отсъстваше поради травма.

В другия мач от следобеда Уотфорд и Саутхемптън направиха тъждество 1:1, а в ранния мач Улвърхепмтън победи УБА с 2:0 като посетител. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР