Отборът на Ливърпул планира да задържи ирландския си вратар Куивийн

...
Отборът на Ливърпул планира да задържи ирландския си вратар Куивийн
Коментари Харесай

Ливърпул иска да задържи своя втори вратар

Отборът на Ливърпул възнамерява да задържи ирландския си вратар Куивийн Келехър и през идващия сезон макар интереса към него от други отбори. Мърсисайдци желаят 23-годишният пазач, който беше с главен принос при триумфа на „ алените “ във финала за Карабао Къп против Челси, да остане на „ Анфийлд “ като запаса на титуляра Алисон, твърди „ Sun “.

Келехър може елементарно да напусне под наем в различен отбор от Висшата лига, само че Ливърпул се стремят да го задържат най-малко за още един сезон, преди да решат какво да вършат в дълготраен проект. „ Червените “ се чака да се разделят двама вратари през лятото, като Адриан и Лорис Кариус ще изоставен клуба.

Последното присъединяване на Кариус за Ливърпул пристигна при загуба във финала на Шампионска лига през 2018 година с 1:3 от спечелилия тогава Реал Мадрид. Германецът направи две колосални неточности, довели до голове и беше изпратен чартърен в Бешикташ. Адриан пък имаше по-голям шанс от Кариус с фланелката на Ливърпул, като завоюва Суперкупата на Европа, Световното клубно състезание и Висшата лига. Испанецът обаче съвсем не е взел участие за Ливърпул от началото на предишния сезон.

Първи избор за вратата на Ливърпул е бразилецът Алисон, а втори ще бъде точно Келехър.

Premier League clubs interested in transfer for Caoimhin Kelleher but Liverpool unwilling to sell backup keeper |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР