Отборът на Ливърпул няма никакво намерение да прави каквито и

...
Отборът на Ливърпул няма никакво намерение да прави каквито и
Коментари Харесай

Няма шанс Коутиньо да се завърне в Ливърпул

Отборът на Ливърпул няма никакво желание да прави каквито и да било опити да си връща Филипе Коутиньо, това твърди „ Mirror “. Преди няколко дни се появиха информации, че мениджърът на „ мърсисайдци “ Юрген Клоп е имал среща със спортния шеф на клуба Майкъл Едуардс за възможното завръщане на Коутиньо на „ Анфийлд”. Разговорите сред двамата се провели в края на предишния сезон, когато стана ясно, че Барселона желае да се раздели с бразилския плеймейкър.

Причина за пропадането на договорката тогава се оказали финансовите параметри на наема. От Барселона поискали сумата от 8 млн. паунда за 12 месеца, като „ червените” е трябвало да покрият и цялата заплата на футболиста, която е в размер на 250 000 паунда.

Сега обаче близки източници до „ Mirror “ са съобщили, че „ алените “ от дълго време са не запомнили за бразилеца и нямат желание да насочат каквото и да е оферта за него. Вместо това напъните им ще се насочат към Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд и Кай Хаверц от Байер Леверкузен.

Самият Коутиньо, който през този сезон играе чартърен в Байрен Мюнхен, се чака да напусне "каталунците " в края на сезона. Негов приоритет е завърщане в Примиър лийг, като кандидати за неговия автограф са Челси и Тотнъм.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР