Отборът на Ливърпул е ударил на камък в опита си

...
Отборът на Ливърпул е ударил на камък в опита си
Коментари Харесай

Барселона прави всичко възможно, за да откаже Ливърпул от свой талант

Отборът на Ливърпул е блъснал на камък в опита си да притегли младата звезда на Барселона Гави. Наскоро се появиха информации, че „ алените “ са подготвени да вземат 17-годишния полузащитник в редиците си, защото са подготвени да му дадат по-висока заплата, в сравнение с той взима при „ каталунците “.

„ Sport “ обаче разкрива, че Барса възнамерява да предложи на Гави съществено нарастване на заплата му, с цел да го задържи на „ Камп Ноу “. Настоящият контракт на халфа е на стойност от единствено 1600 английски лири на седмица и има уговорка за откупуването му в размер на 42 милиона английски лири, която Ливърпул е подготвен да задейства.

Въпреки това „ каталунците “ са подготвени да стартират договаряния за нов контракт с испанския национал, съгласно който се чака той да взима по 80,000 паунда на седмица и клаузата му за откупуване доста да се усили. На места даже се спекулира, че тя може да стигне 1 милиард евро.

Междувременно „ Mundo Deportivo “ оповестява, че Гави и централният бранител Роналд Араухо са оповестили пред старши треньора Шави, че желаят да останат на „ Камп Ноу “ и по-късно лято и да подпишат нови контракти.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР