Отборът на Левски ще отбележи 108-годишнината от създаването на клуба

...
Отборът на Левски ще отбележи 108-годишнината от създаването на клуба
Коментари Харесай

Левски подготвя специален мач за феновете за 108-годишнината на клуба

Отборът на Левски ще означи 108-годишнината от основаването на клуба със специфични събития, които ще се проведат на стадион " Георги Аспарухов " в София на 24 май.

В кулминационна точка на празненствата ще се трансформира мачът сред първия тим на Станимир Стоилов, стигнал до четвъртфинал в Лига Европа и групите на Шампионската лига и отбора на треньора, спечелил Купата на България преди броени дни. Двубоят ще е от 19.00 часа.

Билетите са по 19.14 лв., като цената на колекционерските талони е една и съща за целия стадион.

Ето и поканата от страна на Левски към почитателите:

На 24 май отброяваме 108 години от оня незабравим за всички ни миг, в който група запалянковци слагат началото на нашата вековна обич – футболен клуб " Левски ".

108 години, в които съхраняваме паметта, следвайки образеца на легендите, които сътвориха мита за величието на футболната игра.

108 години, в които името ни задължава.

На 24 май е време да отпразнуваме левскарството. Всички дружно на стадион „ Георги Аспарухов “, където в кулминационна точка на тържествата ще се трансформира футболната среща сред тимовете „ Синя приказка I “ - първият тим на Станимир Стоилов, стигнал до ¼ край в Лига Европа и групите на Шампионската лига и „ Синя приказка II “ – тимът спечелил Купата на България в неделя.

Двубоят стартира в 19:00 часа и ще се играе 2 полувремена по 20 минути, а с тях приятните изненади за последователите не свършват.

Билетите са по 19.14 лева, като цената на колекционерските талони е една и съща за целия стадион.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР