Отборът на Левски се класира за осминафиналите на Купата на

...
Отборът на Левски се класира за осминафиналите на Купата на
Коментари Харесай

Левски се справи без проблеми с Атлетик и е на осминафинал за Купата

Отборът на Левски се класира за осминафиналите на Купата на България, откакто победи аматьорския Атлетик Куклен с 6:0 в мач от първия кръг на същинската фаза на конкуренцията.

На стадиона в парк " Лаута " в Пловдив футболистите на Куклен се държаха добре против именития си противник през първата част, само че " сините " въпреки всичко съумяха да преодолеят отбраната на противника в 41-та минута, когато Атанас Кабов откри резултата, а още преди почивката Серджиу Буш повиши на 2:0. През второто полувреме Станислав Иванов добави нови две попадения за Левски, Нашименто също се разписа, а Янко Гюзелев си означи автогол. По този метод финалистите от предходната година започнаха безапелационно присъединяване си за Купата и ще чакат да научат противника си за идната фаза.

Другите елитни отбори също се оправиха добре в ранните мачове през днешния ден, като Берое разруши Хебър с 6:1 като посетител, а Локомотив Пловдив надделя Поморие с 1:0 край морето. Септември също се класира за идната фаза след най-малък триумф с 1:0 над Кариана. В други два мача от кръга Локомотив София победи Добруджа с 1:0, а Струмска Слава надделя Царско село с 2:0. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР