Отборът на Левски публикува кратко видео в страниците си в

...
Отборът на Левски публикува кратко видео в страниците си в
Коментари Харесай

Левски показа екипа за новия сезон

Отборът на Левски разгласява малко видео в страниците си в обществените мрежи, в което сподели новия екип на " сините ", който те ще употребяват през сезон 2023/24.

При представянето на титулярната синя фланелка се видя, че по нея има тънки черни линии, които обрисуват разнообразни фигури, а на лимит проект стои логото на генералния спонсор на клуба. Резервният екип на отбора ще бъде в черен цвят.

Традиционно, на гърдите на играчите на " Синия клуб " и на новия екип ще стои буквата " Л ", която ще бъде позиционирана от страната на сърцата на футболистите.

Голямата смяна през новия сезон ще бъде в марката, която ще доставя екипите на Левски, като след пауза от повече от 20 години тази роля още веднъж ще извършва " Адидас ". Германската компания правеше екипи за " сините " за последно в интервала 1992-1999 година.

Очакванията са новата фланелка на Левски да дебютира още тази седмица по време на Вечното дерби против ЦСКА от последния кръг на сезона в Първа лига. Мачът на Националния стадион " Васил Левски " е тази сряда (7 юни) от 18.45 часа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР