Отборът на Левски отбеляза 60-годишния юбилей на мажоритарния собственик на

...
Отборът на Левски отбеляза 60-годишния юбилей на мажоритарния собственик на
Коментари Харесай

Левски с уникален подарък за юбилея на Наско Сираков

Отборът на Левски означи 60-годишния празник на мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков със специфичен и необикновен подарък – сребърна монета с лика на легендата на „ сините “.

Тя е направена от сребро и гравирана от двете ѝ страни, като на лицевата част е подложен ликът на самия Наско Сираков. Бившият нападател, че ще пусне сета с монети на търг, а приходите ще отидат за спасението на Левски.

Ето какво написаха "сините " "на формалната си „ Фейсбук “ страница:

Телематик Интерактив България, компанията лицензодържател на една от най-големите платформи за онлайн игри и спортни залози в България - Palms Bet, както и първата българска компания от игралната промишленост, излязла на фондовата борса, реши да означи юбилея на мажоритарния притежател на Левски Наско Сираков със специфичен, необикновен и скъп подарък: неповторима сребърна монета с лика на самия Сираков.

Собственик на Левски и именит нападател на „ сините “ Наско Сираков посрещна своя 60-и рожден ден. Голмайсторът на Левски за всички времена (с общо 206 гола за тима) e роден на 26 април 1962 година За да означи уместно датата, Palms Bet сътвори юбилейна монета с неповторим дизайн. Така марката, който е освен общоприет спонсор на Левски, само че и същински почитател на „ сините “ честити 60-годишнината на Наско Сираков с пожелания за доста персонални и клубни победи и нескончаем път към върха!

Специалната монета е направена от сребро и гравирана от двете й страни, като на лицевата част е подложен ликът на самия Наско Сираков. Оригиналната направа на монетата, както и неповторимият й дизайн й придават освен висока колекционерска стойност, само че съумяват да предават и уважението, с което Palms Bet се отнася към носителя на голям брой оценки, в това число и Бронзовата обувка на Франс футбол, Наско Сираков, както и любовта на почитателите към представлявания от него клуб.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР