Отборът на Левски не успя да сътвори чудото в Германия

...
Отборът на Левски не успя да сътвори чудото в Германия
Коментари Харесай

Айнтрахт надви Левски с два късни гола и сложи край на синята приказка в Европа

 Efbet2023 Horizontal
Отборът на Левски не съумя да сътвори чудото в Германия и да отстрани Айнтрахт, откакто загуби реванша от плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите с 0:2. Така с общ резултат 3:1 от двата мача германците се класираха за груповата фаза на шампионата, само че все пак българският отбор се показа почтено против именития си противник и заслужава единствено възторженостти за присъединяване си в Европа през този сезон. Тимът, воден от Николай Костов, още веднъж стоеше добре на терена и се понрави с изявите си, само че беше спрян с два късни гола.

Домакините поведоха в 25-тата минута посредством Омар Мармуш, само че попадението бе анулирано поради засада. В последните десетина минути Айнтрахт обаче реши всичко в своя изгода.

Първо в 79-ата минута, международният първенец Марио Гьотце се оказа непокрит отдясно и с акуратен пас откри Джесик Нганкам, който без проблеми осъществя за 1:0.

В 86-ата минута германците подпечатаха успеха си с втори гол. Прекалено елементарно изгубена топка в центъра прерасна в съвършена офанзива на " орлите ", които с три паса стигнаха до точката за осъществяване на дузпа, откъдето Ели Шкири не сбърка за 2:0. Така Левски напуща конкуренцията тъкмо крачка преди групите. Въпреки това " сините " изпращат най-успешния си сезон на европейската сцена от 13 години насам. Тимът в профил два противника - Шкупи от Северна Македония и израелския Апоел Беер Шева.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР