Отборът на Левски (Лом) ще изиграе своята последна контролна среща

...
Отборът на Левски (Лом) ще изиграе своята последна контролна среща
Коментари Харесай

Левски се изправя срещу Ботев в последната си контрола

Отборът на Левски (Лом) ще изиграе своята последна контролна среща от зимната подготовка против още един отбор от efbet Лига Ботев (Враца). Левскарите демонстрираха едно ново лице през зимната пауза от шампионата и ще се опитат да принесат това чудесно въодушевление и в мачовете от шампионата. Ръководството освободи съвсем цялостен тим от есента, като притегли още толкоз нови попълнения - млади и опитни състезатели, които да допринесат за израстването на отбора през пролетния дял от шампионата.

Треньорският тандем на Левски (Лом) Анатоли Тонов - Венци Иванов останаха удовлетворени от извършения предварителен лагер.

" Отметнахме много от плануваното, което беше като задания към тима. Имахме прилични условия, готвихме се на положително равнище и се надяваме това да проличи в пролетния полусезон. По-важно е какво ще се случи в шампионата и там какви ще са резултатите. Щом резултатите в контролите са позитивни, това е по-добрият вид. Когато един тим побеждава, натрупа самочувствие. Надяваме се да го пренесем в оставащата контрола и естествено в мачовете от шампионата.

Едно от нещата, в които има прогрес, е точно това- че допуснахме единствено един гол в първите четири мача и общо 6 във всички контроли, което е отзив, че работим вярно в тази посока. Целият тим се труди доста във фаза отбрана ", добави Венци Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР