Отборът на Левски излиза срещу украинския Верес в последната си

...
Отборът на Левски излиза срещу украинския Верес в последната си
Коментари Харесай

Левски търси първи успех за годината срещу украинци

Отборът на Левски излиза против украинския Верес в последната си инспекция от подготовката в Турция. Двубоят в Белек започва в 12:00 часа, защото “сините ” малко по-късно имат под наем полет за България. Момчетата на Станимир Стоилов сподели добра игра в по-голямата част от предните си пет контроли, само че към момента нямат триумф.

Първите три дуела столичани, още веднъж и, в четвъртия, а в предната си

Мъри ще направи няколко промени в състава. Капитанът Николай Михайлов се завръща под рамката на вратата. Хосе Кордоба не тренира няколко дни, само че се усеща добре и най-вероятно ще влезе през втората част, защото Килиян ван дер Каап ще си партнира със Сонко Сундберг, само че на почивката ще излезе, с цел да хване аероплан за Нидерландия, като се чака в София на 9 февруари.

Специалистът чака да види и положението на Димитър Костадинов, който може и да започва от първата минута, в случай че преодолее болките в крайници. Съперникът на столичани е на девето място в елита на Украйна.

Собственикът Наско Сираков, изпълнителният шеф Иво Ивков и ръководителят на УС на клуба Даниел Боримиров ще гледат онлайн срещата, след което се прибират дружно с футболистите в България.

Вероятен състав:

ЛЕВСКИ (4-1-4-1): Николай Михайлов, Драган Михайлович, Килиян ван дер Каап, Сонко Сундберг, Цунами, Радослав Цонев, Асен Митков, Димитър Кръстев, Марин Петков, Уелтон, Билал Бари
 Левски стартира контролите с хикс против поляци със международен първенец и необичайно съдийство Левски стартира контролите с хикс против поляци със международен първенец и необичайно съдийство  Левски с тъждество против чехи, двама младежи титуляри за Левски с тъждество против чехи, двама младежи титуляри за "сините "  Младоците на Левски не се дадоха на водача в Словения Младоците на Левски не се дадоха на водача в Словения  Втородивизионен турски отбор нанесе първа загуба на Левски за годината Втородивизионен турски отбор нанесе първа загуба на Левски за годината  Левски сподели зъби и се опълчи на Динамо (Киев) с доста добра игра Левски сподели зъби и се опълчи на Динамо (Киев) с доста добра игра
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР