Отборът на Левски излиза срещу шампиона на Малайзия Джохор в

...
Отборът на Левски излиза срещу шампиона на Малайзия Джохор в
Коментари Харесай

Левски срещу хегемона на Малайзия в поредната си проверка

Отборът на Левски излиза против първенеца на Малайзия Джохор в предпоследната си пета инспекция в Дубай. Двубоят започва в 16:00 часа българско време, а в нея се чака Станимир Стоилов да стартира да избистря титулярен състав за пролетния дял от шампионата.

До този миг " сините " записаха три победи и едно проваляне в контролите. В последните две инспекции столичани надделяха ФК Рига с 3:2 и 2:, а новият нападател на 26-кратните първенци Рикардиньо означи общо четири гола. Преди това Левски победи с 2:1 локалния Ал Насър, а по-късно позволи неочакван поврат от 2:0 до 2:3 против първенеца на Кувейт Ал Кувейт.

Мачът за Левски сигурно пропущат контузените Жереми Петрис, Келиян ван дер Каап и Кристиян Димитров.

Противникът на Левски е цялостен хегемон в Малайзия, откакто последните девет години е отличник на страната. Миналата година съставът на Джохор взе купата без да допусне нито едно проваляне в първенеца. Това е нещо обикновено за отбора, който от 2018 година има единствено три загуби във вътрешния си шампионат. Бившият състезател на Удинезе, Шефилд Уензди и Уотфорд Фернандо Форестиери е звездата на отбора.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР