Отборът на Левски излиза срещу Берое в Стара Загора в

...
Отборът на Левски излиза срещу Берое в Стара Загора в
Коментари Харесай

Левски ще се опита да се доближи до Лудогорец

Отборът на Левски излиза против Берое в Стара Загора в мач от 12-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион " Берое " започва в 20:00 часа, а при победа футболистите на Станимир Стоилов ще се приближат на две точки от водача Лудогорец.

" Сините " ще се опитат да задържат положителното въодушевление, откакто преди паузата за национални тимове Левски завоюва с 2:0 дербито с ЦСКА - София.
 Левски удари ЦСКА-София, Мъри прекъсна още една черна серия Левски удари ЦСКА-София, Мъри прекъсна още една черна серия
Берое пък се намира в сложна обстановка, откакто Петър Хубчев се раздели с отбора, а на негово място пристигна Николай Киров. В последния кръг " зелените " изгубиха с 0:2 от Славия в София точно в дебюта на опитния експерт.
 Славия наказа грешките на Берое и вгорчи дебюта на Николай Киров, смешен гол беляза мача Славия наказа грешките на Берое и вгорчи дебюта на Николай Киров, смешен гол беляза мача
Преди дуела в Стара Загора старши треньорът на столичани Станимир Стоилов бе безапелационен, че футболистите би трябвало да бъдат оптимално подготвени във всеки мач, а борбата пропущат Билал Бари и Сонко Сундберг. Нападателят е навън сред 6 и 10 месеца, а бранителят към този момент тренира, само че не попадна в групата. 
 Стоилов: Задължен си да даваш максимума, когато носиш екипа на Левски Стоилов: Задължен си да даваш максимума, когато носиш екипа на Левски
Наставникът на Берое Николай Киров съобщи, че е удовлетворен от подготовката на отбора в паузата. Той разкри, че няма никакви проблеми в състава.
 Киров: Мачовете с Левски са от най-приятните дуели Киров: Мачовете с Левски са от най-приятните дуели
БЕРОЕ - ЛЕВСКИ

Вероятни сформира:

БЕРОЕ (4-2-3-1): Караджов; С. Георгиев, С. Николов, Пиргов, Рука; Юсеин, Мечев; С. Траоре, Анисе, Тунгара; К. Кръстев
Старши треньор: Н. Киров

ЛЕВСКИ (4-2-3-1): П. Андреев; Петрис, Ван дер Каап, Кордоба, Цунами; Краев, Ф. Кръстев; Роналдо, Г. Миланов, Уелтон; И. Попов
Старши треньор: С. Стоилов

СЪДИЯ: Георги Кабаков
СТАДИОН: " Берое ", Стара Загора
НАЧАЛО: 20:00 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР