Отборът на Левски гостува на Вихрен Сандански в мач от

...
Отборът на Левски гостува на Вихрен Сандански в мач от
Коментари Харесай

От Вихрен Сандански: Не ни е страх от Левски, няма какво да губим

Отборът на Левски гостува на Вихрен Сандански в мач от Sesame Купа на България. Двубоят е на 19 ноември, а старши треньорът на Вихрен - Ивайло Василев, показа, че тима му няма да играе отбранително, а ще се опита да се опълчи на " сините ".

" От цели 14 години Левски не е гостувал в Сандански. За това се записахме в шампионата за Купата на България, с цел да можем да изиграем някой мач с сходен съперник ", разгласи Василев преди мача в събота.

" Ще се опитаме да им се противопоставим и да играем образован футбол, пък каквото стане. Левски си е Левски, без значение в каква форма се намира. Имат отпред един извънреден експерт като Станимир Стоилов. Нас не ни е боязън, ние няма какво да губим в този мач. Той е бонус за нас и за целия град, несъмнено. Вихрен никога няма да излезе жертван в този дуел, няма да се приберем в глуха отбрана, а ще се опитаме да играем футбол против един от най-големите  български тимове ", показа той.

" Ако можем да създадем нещо сензационно, ще го създадем. За момента нямаме кадрови проблеми ", приключи старши треньорът.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР