Отборът на Левски гостува на Хебър. Двубоят от от 22-ия

...
Отборът на Левски гостува на Хебър. Двубоят от от 22-ия
Коментари Харесай

Левски гостува в Пазарджик в пореден опит да излезе от черната серия

Отборът на Левски гостува на Хебър. Двубоят от от 22-ия кръг на Първа лига е през днешния ден от 14:15 часа. В Пазарджик " сините " ще се опитат да излязат от историческата черна серия от 11 следващи мача без победа в българското състезание, която ги отдалечи от първата шестица в класирането.

В последния си мач Левски направи нулево тъждество с Лудогорец на стадион " Георги Аспарухов ", до момента в който Хебър реализира изненадваща победа над Славия в София. Голямата наслада за почитателите на Хебър е, че отборът към този момент семейства на личния си стадион в Пазарджик, а в този момент на аудиенция им идва един от грандовете на българския футбол.

" Най-важното към този миг е отборът да стартира да печели, а по-късно да мисли за класирането. Левски загуби доста ненужни точки. Където и да гостува Левски, постоянно е празник, което е добре за футбола. Единственото отрицателно в нашия тим е, че не сме печелили отдавна. Нормално е на следващия ден да имаме огромна упоритост. Хебър също е тим, който се бори и съумя да победи Славия на „ Овча Купел “. Футболистите би трябвало действително да правят оценка обстановката и да знаят, че лесни победи няма. Очаквам футболен празник и чакам нашите футболисти да играят на най-много. Тогава нищо няма да зависи от Хебър “, сподели треньорът на Левски Станимир Стоилов преди дуела.

В първия мач за деня от 12:30 часа Ботев Враца посреща Славия, до момента в който футболната неделя ще приключи със срещата Лудогорец - Пирин с начален час 16:45.

Пълна стратегия за 22-ия кръг в Първа лига:

Петък, 3 март:

Локомотив София - ЦСКА 1948 0:6

Събота, 4 март:

Берое - Септември 1:2

Черно море - Ботев Пд 1:2

ЦСКА - Локомотив Пд 1:1

Неделя, 5 март:

12:30 часа, Ботев Враца - Славия

14:15 часа, Хебър - Левски

16:45 часа, Лудогорец - Пирин

Понеделник, 6 март:

17:30 часа, Арда - Спартак Варна. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР