Отборът на Левски е пред завръщане в зала “Универсиада за

...
Отборът на Левски е пред завръщане в зала “Универсиада за
Коментари Харесай

Левски най-вероятно ще приеме ЦСКА в “Универсиада”

Отборът на Левски е пред завръщане в зала “Универсиада ” за първи път от над пет месеца насам. “Сините ” най-вероятно ще одобряват точно там ЦСКА в мач №2 от четвъртфиналната серия сред двата отбора, съобщи президентът на носителите на Купата на България Тити Папазов пред Sportal.bg .

Както е известно, серията сред ЦСКА и Левски ще стартира във вторник с първия дуел, който ще се организира в залата на ЦСКА от 19:00 часа. Мач №2 в началото трябваше да се състои в петък от 18:30 в зала “Триадица ”, само че точно в този ден тя е заета от финалите в шампионата за Купата на БФБ, където разногласието за трофея ще започва единствено час и половина преди началото на Вечното дерби.

Така най-вероятно ЦСКА и Левски още веднъж ще излязат един против различен в “Универсиада ”. Интересен факт е, че последното домакинство на “сините ” в това оборудване бе точно против “армейците ” на 21 ноември, когато момчетата на Димитър Ангелов завоюваха дуела с 95:92 след продължение. След този мач Левски повече не одобри дуел в “Универсиада ”, като доигра постоянния сезон в НБЛ в “Триадица ”.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР