Отборът на Левски е отправил оферта за бившия български национал

...
Отборът на Левски е отправил оферта за бившия български национал
Коментари Харесай

Левски с оферта към бивш български национал

Отборът на Левски е отправил оферта за някогашния български национал Страхил Попов. Както е известно, старши треньорът на „ сините “ Станимир Стоилов не е удовлетворен от представянето в подготвителния развой на новото попълнение Анте Блажевич на десния фланг на отбраната и може да се разделят с него доста скоро.

Лично Стоилов има предпочитание да вземе Попов в състава си. Бившият национал обаче може да се причисли към „ сините”, в случай че успее да се раздели с сегашния си клуб Еюпспор. В момента бранителят е благосъстоятелност на отбора от Турция, само че се пробва да разтрогне контракта си. През предишния сезон той изигра 16 мача за втородивизионния отбор, в които не съумя да означи попадение. Преди това бранителят игра за Хатайспор и Касъмпаша в Суперлигата и на няколко пъти бе избиран в тима на кръга.

Ако в последна сметка Попов подпише с Левски, то от „ Герена “ сигурно ще се разделят с Блажевич. В момента опция на крайния бранител е Патрик-Габриел Галчев, само че Мъри Стоилов има предпочитание да разполага с по-опитен състезател на тази позиция.

Страхил Попов и Стоилов към този момент са работили дружно през сезон 2008/2009 в Литекс, когато завоюваха Купата на България. Смята се, че треньорът към този момент се е свързал с крайния защитник и му е предложил положителни условия за работа. Попов желае да се завърне в националния тим и счита, че Стоилов може да му помогне, както стана и с полузащитника Георги Миланов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР