Отборът на Леванте записа ценна победа с 2:1 в домакинството

...
Отборът на Леванте записа ценна победа с 2:1 в домакинството
Коментари Харесай

Леванте порази Майорка с гол-красавец


Отборът на Леванте записа скъпа победа с 2:1 в семейството си на Майорка от 14-ия ръг на Примера дивисион. Валенсианци стигнаха до триумфа с попадения на Рожер в 52-ата и Рубен Рочина в 73-ата минута, който вкара доста хубав гол от към 30 метра. За гостите се разписа Даниел Родригес в 65-ата минута.

Мачът не потегли добре за домакините, които се наложи да създадат две насилствени смени още през първото полувреме и Рочина размени Гонсало Мелеро още в 6-ата минута, а Серхио Постиго отстъпи мястото си на Оскар Дуарте в 43-ата минута.

Въпреки това при започване на втората част Леванте поведе в резултата. В 52-ата минута Хорхе Мирамон прати пас от дълбочина в наказателното поле, където Рожер с глава порази вратата за 1:0.

В 65-ата минута обаче Майорка се върна в мача. Хуан Састре от аутлинията върна към нахлуващия Родригес, който стреля от близко в мрежата за 1:1.

В 73-ата минута Рубн Рочина още веднъж изведе домакините напред със страховит шут от към 30 метра, с който изненада вратаря за 2:1.

В края валенсианци приключиха срещата в понижен състав, откакто Хосе Кампаня си изкара малоумен червен картон за удар без топка против съперников състезател.

Все отново Леванте взе трите точки и излезе на 10-ото място в таблицата с 20 точки в актива си. Майорка пък остава на 16-ото място с 14 спчелени точки досега.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Примера дивисион 14 кръг, петък 22 ноември  Леванте 2:1краен резулат  Майорка
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР