Отборът на Лестър Сити ще привлече офанзивния халф на Ливърпул

...
Отборът на Лестър Сити ще привлече офанзивния халф на Ливърпул
Коментари Харесай

Лестър приютява нежелан от Ливърпул

Отборът на Лестър Сити ще притегли офанзивния халф на Ливърпул Адам Лалана след края на сегашния сезон, когато договорът на британския национал с "червените " изтича.

До момента 32-годишният полузащитник не е получил предложение за нов договор от управлението на мърсисайдци и по всичко наподобява, че той ще си тръгне от "Анфийлд " през лятото, което значи, че клубовете могат да го привлекат като свободен сътрудник.

Според английското издание Футбол Инсайдър от тази обстановка ще се възползва отбора на Лестър, който ще предложи дълготраен контракт на Лалана. Именно актуалният управител на "лисиците " Брендан Роджърс притегли Лалана в Ливърпул преди години, а в този момент уелският експерт още веднъж желае да работи с халфа.

Според информацията Лалана има и други предложения, както от водещи тимове в Англия като Тотнъм и Арсенал, по този начин и от клубове от Испания и Италия, само че юношата на Саутхемптън ще избере предлагането на Лестър и ще заиграе на "Кинг Пауър Стейдиъм " от идната акция. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР