Отборът на Легия (Варшава) победи с 1:0 Спартак (Търнава) в

...
Отборът на Легия (Варшава) победи с 1:0 Спартак (Търнава) в
Коментари Харесай

Легия победи в реванша, но отпадна за сметка на Спартак

Отборът на Легия (Варшава) победи с 1:0 Спартак (Търнава) в реванша сред двата отбора от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига в Словакия. Този триумф обаче не бе задоволителен за полския първенец, който отпадна от шампионата откакто бе изгубил с 0:2 първата среща вкъщи.

Първото полувреме голове нямаше, а гостите даже останаха в понижен състав, откакто Вешович получи два жълти и червен картон в 37-ата минута.

Въпреки това в 63-ата минута Иняки Астис вкара за Легия и даде вяра на отбора си, че има късмет за поврат. Гостите натиснаха в търсене на още най-малко едно попадение, което да вкара срещата в продължения, само че такова по този начин и не падна и в последна сметка домакините ликуваха.

Надеждите на поляците завършиха дефинитивно в 85-ата минута, когато още един техен състезател бе изпъден от терена. Антолич също получи два бързи картона и се наложи да поеме прибързано към съблекалнята.

Така Спартак (Търнава) продължава в третия прелиминарен кръг на Шампионската лига. Там ще има за противник някой всред Цървена звезда и Судува.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР