Отборът на Лече записа изненадваща победа с 2:1 при гостуването

...
Отборът на Лече записа изненадваща победа с 2:1 при гостуването
Коментари Харесай

Лече отново шокира Аталанта

Отборът на Лече записа изненадваща победа с 2:1 при гостуването си на Аталанта в ранния мач от днешната стратегия на 23-тия кръг в Серия " А ". Така новакът в италианския хайлайф завоюва и втория си дуел против този противник през сезона, и то със същия резултат като през есента.

Мачът стартира чудесно за гостите, които още в четвъртата минута откриха резултата със страховит гол. Тогава цели трима противникови играчи не съумяха да лишават топката от Асан Сисей, който се възползва от това и с шут по земя от огромна отдалеченост я прати в мрежата. Останалата част от първото полувреме мина напълно под превъзходството на бергамаските, само че те пропуснаха своите положения. В 48-ата минута Адемола Луукман реши, че е възстановил равенството, само че се оказа, че е бил в състояние на засада. Отново последва напън на домакините, които обаче продължиха да не се възползват от головите си благоприятни условия. 

Вместо това в 74-тата минута Алексис Блин се разписа с глава при центриране от корнер и удвои задатъка на “джалоросите ”. В 87-ата минута “нерадзурите ” най-сетне стигнаха до гол, и то по чудноват метод. Противниковият вратар Владимиро Фалконе се забави с изчистването на топката и когато най-сетне я изрита, тя се удари в изскочилия пред него Расмус Хьойлунд и се озова в мрежата на гостите. Стражът въпреки всичко се реваншира в добавеното време, когато отрази рисков шут на резервата Луис Муриел и резервира нежния задатък на своя отбор.

Поражението остави Аталанта на четвъртата позиция в класирането с актив от 41 точки, а Лече е на 12-ото място с 27 извоювани пункта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР