Отборът на Лацио спечели с минималното 1:0 срещу Ювентус в

...
Отборът на Лацио спечели с минималното 1:0 срещу Ювентус в
Коментари Харесай

Гол в добавеното време донесе победата на Лацио в дербито с Юве и осигури победен старт на Игор Тудор

Отборът на Лацио завоюва с минималното 1:0 против Ювентус в един от най-любопитните мачове от 30-ия кръг на италианската Серия " А ", който се изигра на " Стадио Олимпико " в Рим.

Срещата сред двата отбора предложи офанзиви и към двете порти, само че на футболистите и на двата тима им липсваше акуратност в завършващата фаза, а когато въпреки всичко те успяваха да насочат точни удари, вратарите Войчех Шчесни и Христос Мандас се отчитаха с значими намеси.

Така дуелът отиваше към нулево тъждество, с цел да дойдат заключителните минути на продължението, когато Матео Гендузи центрира рисково на границата на вратарското поле, а там Адам Марушич с глава вкара надвит гол за " римските орли " за голяма наслада на почитателите по трибуните.

Успехът за " бианкочелестите " обезпечи и мечтания старт за техния нов ментор Игор Тудор, който размени на поста напусналия Маурицио Сари.

След тази трагична победа Лацио събра 46 точки и се изкачи на 7-ото място в класирането, до момента в който Ювентус не съумя да завоюва в четвърти следващ мач в италианското състезание и към този момент остава на 3-ата позиция с 59 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР