Отборът на Кьолн продължава със силната си форма на свой

...
Отборът на Кьолн продължава със силната си форма на свой
Коментари Харесай

Кьолн продължава да разплаква съперниците у дома

Отборът на Кьолн продължава със мощната си форма на собствен терен, като през днешния ден записа четвърта поредна победа на “Райн Енерги Щадион”, с което се отдалечи на 6 точки от рисковата зона. Този път “козлите” разгромиха Фрайбург с 4:0 след попадения на Себастиан Борнау в 29-ата минута, на Джон Кордоба в 55-ата, както и две в добавеното време на Кингсли Ехизибуе и Исмаил Якобс. Това е пети триумф за Кьолн в последните шест кръга в немския хайлайф.

Домакините направиха един от най-силните си мачове през сезона и можеха да вкарат още няколко попадения. Всичко обаче можеше да се развие по различен метод, в случай че още в 5-ата минута напречната греда на беше избавила състава на Кьолн от гол след удар с глава на Мануел Гулде. Гостите от Фрайбург имаха още един отличен късмет в 43-ата минута, когато Тимо Хорн отрази удар на Квон Чанг-Хоон от въздуха. По това време домакините към този момент водеха, откакто белгиецът Борнау беше забил следващия си гол за отбора.

През тази първа част Джон Кордоба направи два огромни пропуща, само че в 55-ата се реваншира с шут за 2:0. Така нападателят към този момент се е разписвал в най-скорошните шест семейства на тима си в елита.

Welcome to Cologne Cordoba #KOESCF 2-0 pic.twitter.com/UBG63OGcoT
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) February 2, 2020
Последваха пропуски на Борнау и Исмаил Якобс. В продължението на постоянното време обаче футболистите на Маркус Гисдол нокаутираха противника с още два гола, вкарани от Ехизибуе и Якобс.

Фрайбург е със единствено една победа в последните пет кръга и към този момент е на 5 точки от място в зона “Европа”.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ


Бундеслига 20 кръг, неделя 2 февруари  Кьолн 4:0краен резулат  Фрайбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР