Отборът на Кьолн постигна втора поредна победа в Бундеслигата, след

...
Отборът на Кьолн постигна втора поредна победа в Бундеслигата, след
Коментари Харесай

Кьолн взе дербито на Рейн и се отдалечи от опасната зона

Отборът на Кьолн реализира втора поредна победа в Бундеслигата, откакто се поздрави с триумфа в дербито на Рейн против участника в Шампионската лига Борусия Мьонхенгладбах с 2:1 в дуел от 20-ия кръг.

Над всички беше Елвис Реджбекай, който означи и двата гола за " козлите ", които събраха 21 точки след 20 мача и водят с четири на Арминия Билефед, който е на позиция за плейоф за оставане в елита. Именно против Арминия Кьолн реализира триумф в предходния кръг.

Кьолн поведе още в третата минута, когато Онджей Дуда подаде на Елвис Реджбекай в наказателното поле и той изпрати топката бързо в десния ъгъл на вратата. Борусия Мьонхенгладбах обаче отговори с бърз гол за 1:1 в 16-ата минута. Флориан Нойхаус получи пас от Ларс Щиндел на границата на наказателното поле и стреля, а топката се отклони от бранител и остави Тимо Хорн беззащитен.

Кьолн обаче стигна и до второ попадение, което този път бе безответно. Защитата на домакините загуби топката след ужасна неточност и Елвис Реджбекай я лиши, след което вкара за 2:1 в 55-ата минута.

Загубата остави Борусия Мьонхенгладбах на седмо място при тъждество в точките с шестия Борусия Дортмунд.

Бундеслига 20 кръг, събота 6 февруари  Борусия Мьонхенгладбах 1:2краен резулат  Кьолн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР