Отборът на Кьолн откри годината с най-изразителната си победа за

...
Отборът на Кьолн откри годината с най-изразителната си победа за
Коментари Харесай

Истински разгром! Кьолн разпиля безобразен Вердер Бремен с Илия Груев

Отборът на Кьолн откри годината с най-изразителната си победа за сезона. В среща от 16-ия кръг на Бундеслигата, с който се възобнови шампионата на Германия след дългата коледна пауза, " козлите " победиха със 7:1 Вердер Бремен.

Шест от осемте гола в мача паднаха още преди почивката, като първите пет от тях бяха във вратата на гостите. За гостите цялостен мач игра българският национал Илия Груев-младши.

Линтон Майна откри резултата в срещата в деветата минута, в 16-ата Щефен Тигес повиши на 2:0. Отново Тигес се разписа за 3:0 в 21-вата минута, реализирайки зрелищен гол - въпреки и на празна врата - съвсем от центъра на терена.

В 31-вата минута тунизиецът Елиес Скхири вкара за 4:0 след пас на Майна, а след още пет минути Денис Хюсеинбашич направи изоставането на Вердер пагубно.

Гостите въпреки всичко съумяха да осъществят един гол, с който малко да отсрамят достойнството си в 38-мата минута. Тогава голмайсторът им Никлас Фюлкруг вкара с глава след центриране от корнер за 1:5.

През второто полувреме головете понижиха, само че не съумяха да спрат. Кьолн вкара шесто попадение в 54-тата минута посредством Скхири, а кошмарът за Вердер стана цялостен четвърт час преди края, когато Марко Фридел си вкара автогол за крайното 1:7.

В класирането Кьолн е десети с 20 точки, до момента в който Вердер е на девето място с 21 пункта.

FULL-TIME!

What a performance, what a win!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР