Отборът на КЦМ 2000 ГРУП по минифутбол постигна исторически успех,

...
Отборът на КЦМ 2000 ГРУП по минифутбол постигна исторически успех,
Коментари Харесай

Момчетата от КЦМ 2000: Догодина титлата!

Отборът на КЦМ 2000 ГРУП по минифутбол реализира исторически триумф, спечелвайки третото място на EMF Шампионска лига 2019. Това беше четвъртото издание на най-масовия шампионат в Европа и първото сходно в Римини/Ричоне, Итaлия, в което вземат участие единствено първенците от страните членки.



" Малко не ни доближи тази година, само че идващия път ще донесем купата ", оповестиха момчетата от отбора на металургичния колос. Те бяха посетители в приемната на комбината, където описаха по какъв начин стигнаха до бронзовите медали в доста влиятелния шампионат.


" Голям воин за нас в мача за третото място против албанския Престиж беше вратарят Емил Данчев. Изоставахме на почивката с 0:2, само че по-късно направихме цялостен поврат до 3:2. В последната минута съперникът получи дузпа, която Данчев избави и по този начин взехме бронза. Съжаляваме единствено за изгубения полуфинал против унгарския отбор, който след това стана първенец. Малшанс ни попречи да бием. Ако бяхме победили, ние вземахме златото ", показа Емил Минчев, който преди 10 години основава отбора на КЦМ 2000 Груп. Момчетата от отбора благодариха на управлението на компанията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР