Отборът на , който ще играе плейоф за участие на

...
Отборът на , който ще играе плейоф за участие на
Коментари Харесай

Унгария загуби от Русия в Лигата на нациите

Отборът на, който ще играе плейоф за присъединяване на европейското състезание против на 8 октомври в София, загуби с 2:3 против в мач от шампионата Лига на нациите.

Унгария стартира в състав (вратар),, Адам Ланг, Атила Салай (защитници), Барнабаш Беше, Давид Шигер, Адам Надъ, Доминик Собослай, Филип Холендер (халфове), и (нападатели). Като запаси се появиха Жолт Калмар, Тамаш Чери и Неманя Николич.

приключи бърза офанзива на руснаците и пас на с прецизен удар за 1:0 в 15-та минута, а вкара за 2:0 в 33-та, откакто открадна топката от отбраната в наказателното поле. пък създаде гол за Марио Фернандеш в първата минута на второто полувреме и гостите дръпнаха с 3:0.

Роланд Шалай вкара за Унгария след час игра, откакто получи пас зад отбраната от резервата Жолт Калмар и трансферира излезлия да го посрещне. Неманя Николич понижи на 2:3 в 70-та минута с гол отблизо разстояние, само че унгарците нямаха сили за повече и изгубиха.

Русия е водач в група 3 на Лига " В " с шест точки и три повече от Унгария. и са без точки и играят между тях през днешния ден. Лига на нациите 2 кръг, неделя 6 септември  Унгария 2:3краен резулат  Русия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР