Отборът на Кот д`Ивоар няма да може да използва титулярния

...
Отборът на Кот д`Ивоар няма да може да използва титулярния
Коментари Харесай

ФИФА потвърди наказанието за употреба на допинг на вратаря на Кот д'Ивоар

Отборът на Кот д`Ивоар няма да може да употребява титулярния си вратар Силвен Гбохуо на шампионата за Купата на африканските народи, откакто наказването му за потребление на неразрешени средства бе доказано от ФИФА, оповестиха от футболната федерация на страната. Гбохуо, който играе за тима на Уолкит Сити в Етиопия, беше осъден да не играе от ФИФА, откакто даде позитивна проба за тримедазидин, което е лекарство за сърце, само че Световната антидопингова организация го категоризира като стимулант. Съобщението бе направено от Етиопската футболна федерация в навечерието на шампионата, само че от Кот д`Ивоар го включиха в състава си, надявайки се, че наказването ще бъде анулирано.

" По-рано през предходната година помолихме Силвен да си направи очен обзор, което той стори в Абиджан. Лекарят, който го е прегледал, му е предписал лекарството. Силвен го е пиел през март, само че по-късно го е спрял ", съобщи треньорът на Кот д`Ивоар Патрис Бомел. " Бяхме уведомили за резултата на 27 декември. Имаше следи от молекули в урината му ", добави той.

Дисциплинарната комисия на ФИФА обаче е удостоверила наказването и е разрешила то да бъде обжалвано в период от 20 дни. Кот д`Ивоар играе първия си мач в шампионата в Група E през днешния ден против Екваториална Гвинея в Дуала.
 Евра за Мбапе: Искам да се издъни, тъй като ми наподобява идеален Евра за Мбапе: Искам да се издъни, тъй като ми наподобява идеален 12 яну | 11:36 405 0  Джака още веднъж ще бъде цел №1 на Моуриньо Джака още веднъж ще бъде цел №1 на Моуриньо 12 яну | 11:30 353 0 бонус в допълнение стимулира Барселона " >  Солиден <a href=бонус в допълнение стимулира Барселона " > Солиден бонус в допълнение стимулира Барселона 12 яну | 11:10 972 1  Нюкасъл е покрай второто си ново попълнение Нюкасъл е покрай второто си ново попълнение 12 яну | 11:06 2570 1  Бербатов: Рашфорд би трябвало да потърси съвет от Кристиано, не би трябвало да бъде свенлив като мен Бербатов: Рашфорд би трябвало да потърси съвет от Кристиано, не би трябвало да бъде свенлив като мен 12 яну | 10:45 2443 8 Виж всички Водещи Новини  Венци: А в случай че всички излезем с последно предпочитание? На Венци: А в случай че всички излезем с последно предпочитание? На "Герена " да обтегнат 2000 чадъра като козирка 12 яну | 11:51 545 4  Джокович изясни за какво не е спазвал карантина в Белград Джокович изясни за какво не е спазвал карантина в Белград 12 яну | 06:57 19244 103  Бербо чака БФС отново да отхвърли подписката му Бербо чака БФС отново да отхвърли подписката му 12 яну | 10:57 2725 11  Японци извадиха милионите за голмайстора на Лудогорец Японци извадиха милионите за голмайстора на Лудогорец 12 яну | 09:33 11539 15  Бразилски нападател е към този момент в столицата, с цел да подпише с ЦСКА - София Бразилски нападател е към този момент в столицата, с цел да подпише с ЦСКА - София 12 яну | 09:58 6472 16 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР