Отборът на жените се провали в седмичното кулинарно изпитание с

...
Отборът на жените се провали в седмичното кулинарно изпитание с
Коментари Харесай

Жените изгубиха всички привилегии в Hell’s Kitchen

Отборът на дамите се провали в седмичното кулинарно тестване с караваните на Hell’s Kitchen. Те не съумяха да победят мъжете в съревнованието за подготвяне на съвършената баница на фестивала в село Световрачене. Загубата на дамите значи, че ще прекарат седмица, лишена от улеснения и персонални движимости.

Победата на мъжете доста повдигна духа и настроението в тима им. Те най-сетне получиха багажа и персоналните си такъми назад. Въпреки еуфорията обаче, мъжете не съумяха да победят звездния тим. Двата отбора имаха задача да подготвят обичаната си закуска от детството. Златните блеснаха с предписания, въодушевени от техните баби и майки, и се избавиха от елиминация.

Изпитанието не мина без напрежение сред златните и сините. Младият занимание готвач Керан, приключил типичен балет в Националното учебно заведение за танцови изкуства, предизвика някогашния командос от “Игри на волята ” Пеньо Гатевски - Гатьо. Керан употребява обръщението “амазонка ”, което разсъни у Гатьо неприятни мемоари за най-тежкия миг от присъединяване му в рисковото риалити. В кухнята се наложи да влезе началник Виктор Ангелов, който въдвори ред.

В идващия епизод дамите ще би трябвало да се явят на изправителен изпит, а представянето на част от тях мощно ще разочарова началник Ангелов. След вечерната резервацията обаче застрашени от елиминация ще има и от двата тима.

Кой ще е идващият кулинар, който ще напусне Кухнята на Ада?

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 в сряда, 28 февруари, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в и формалните профили на предаването във, и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР