Отборът на Иртиш е набелязал три имена за следващ наставник

...
Отборът на Иртиш е набелязал три имена за следващ наставник
Коментари Харесай

Спрягат трима българи за треньорския пост на Иртиш

Отборът на Иртиш е набелязал три имена за идващ ментор на отбора. По информация на Служба "Информация и архив" (на МВР) «SPORTINFORM» и тримата треньори са българи, които познават казахстанския футбол.

Става дума за настоящия ментор на българския първенец Лудогорец Димитър Димитров, Илиан Илиев, който е отпред на Черно море и Георги Дерменджиев, който води Ордабаси.

Твърди се, че Херо е считан за вид номер 1. Той бе отпред на отбора преди да поеме „ орлите “, като се употребил с изключително огромни благосклонности и измежду почитателите.

Георги Дерменджиев заемал второто място в листата. Съгласно материала той не бил удовлетворен от политиката на сегашния си клуб. Тимът не изживявал положителни дни, като имало закъснение на заплати и други неуредици.

Колкото до Илиан Илиев, в предишното той тренираше Алтай, тъй че ситуацията в Казахстан не му е непозната. Освен това, павлодарци откривали доста сходства в стила на работа на Илиев и този на настоящия народен селекционер на страната Станимир Стоилов.

Името на Илиев бе спрягано с Иртиш през лятото на 2017 година. Тогава отборът се раздели с Херо и като съществени претенденти за поста се сочеха Илиев и Вчеслав Грозни. В последна сметка тогава изборът падна върху украинеца.

В момена Иртиш заема деветото място в класирането с 10 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР