Отборът на Интер отново изигра нова колеблива среща. Този път

...
Отборът на Интер отново изигра нова колеблива среща. Този път
Коментари Харесай

Индзаги: Гледаме бъдещето с увереност

Отборът на Интер още веднъж изигра нова неуверена среща. Този път против втородивизионния отбор на Парма в среща от 1/8-финалите на Купата на Италия. “Нерадзурите ” даже изоставаха до 88-ата минута, когато Лаутаро Мартинес изравни и вкара мача в продължения. После Франческо Ачерби вкара нов гол за тима от Милано и оформи крайното Интер-Парма 2:1.

Въпреки успеха Интер остави доста въпросителни с представянето си. Нещо, което старши треньорът Симоне Индзаги разяснява след срещата.

„ Беше сложен мач, само че мисля, че играхме добър мач. Допуснахме гол от единствения удар, който Парма насочи. Стана по-сложно, бих предпочел да не играем 120 минути, само че същото се случи предишния сезон с Емполи, когато спечелихме купата. Така че гледаме към бъдещето с убеденост “, сподели Индзаги пред пред италианската платформа Sport Mediaset.

Мачът против Парма може да бъде предизвестие за това, което следва за Интер в идния кръг от Серия “А ”, когато “нерадзурите ” ще играят с тима на Верона. Тим, който се намира в зоната на изпадащите на италианското състезание, само че сигурно може да сътвори главоболия на миланския клуб.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР