Отборът на Интер Маями се класира за финала на турнира

...
Отборът на Интер Маями се класира за финала на турнира
Коментари Харесай

Интер Маями се класира за финала на турнира за Купата на САЩ

Отборът на Интер Маями се класира за финала на шампионата за Купата на Съединени американски щати по футбол (US Open Cup), най-старият народен футболен шампионат в Съединените щати и второто най-старо отборно състезание в американските спортове.

Интер Маями в профил на полуфиналите домакина Синсинати след 2:2 в постоянното време, 3:3 в продълженията и 5:4 при последвалите дузпи.

Във втори следващ мач звездата на Интер Лионел Меси и съотборниците му завоюваха след осъществяване на дузпи. Тимът от Маями изостана с 0:2 откакто за Синсинати се разписаха Лусиано Акоста в 18-ата и Брандън Васкес в 53-ата минути. С два гола на еквадорския нападател Леонардо Кампана, пристигнали след асистенции на Лионел Меси в 68-ата и седмата минута на добавеното време, Интер Маями изравни за 2:2.

Съперниците си размениха по още едно попадение в продълженията. Интер Маями излезе напред в резултата в 93-ата минута, когато Жозеф Мартинес се разписа за 3:2, а Синсинати изравни посредством Юя Кубо в 114-ата минута.

Меси означи първата дузпа за Интер Маями, а съотборниците му не сгрешиха при идващите осъществявания, до момента в който домакините пропуснаха петата си дузпа и отпаднаха от шампионата.

В другия полуфинал Хюстън Динамо се оправи вкъщи с Реал Солт Лейк с 3:1 и също заслужи място на финала на 27 септември във Форт Лодърдейл, Флорида.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР