Отборът на Интер (Маями) с Лионел Меси в състава си

...
Отборът на Интер (Маями) с Лионел Меси в състава си
Коментари Харесай

Меси с нов силен мач, Интер на крачка от още един трофей

Отборът на Интер (Маями) с Лионел Меси в състава си се класира за финала на шампионата за Купата на Съединени американски щати по футбол (US Open Cup).

Тимът от Флорида в профил на полуфиналите домакина Синсинати след 2:2 в постоянното време, 3:3 в продълженията и 5:4 при осъществяванията на дузпи.

Така Меси и съотборниците му завоюваха след осъществяване на дузпи във втори следващ мач. Тимът от Маями трябваше да навакса закъснение от 0:2, откакто за Синсинати се разписаха Лусиано Акоста в 18-ата и Брандън Васкес в 53-ата минута. С два гола на еквадорския нападател Леонардо Кампана, пристигнали след асистенции на Лионел Меси в 68-ата и седмата минута на добавеното време, Интер (Маями) стигна до тъждество 2:2 и прати мача в продължения.

Там противниците си размениха по още едно попадение. Съставът от Флорида излезе напред в резултата в 93-ата минута, когато Жозеф Мартинес се разписа за 3:2, а Синсинати изравни за 3:3 посредством Юя Кубо в 114-ата минута.

При дузпите футболистите на Интер (Маями) бяха точни и при петте си осъществявания като Меси осъществя първи от бялата точка, а домакините пропуснаха петата си дузпа и отпаднаха от шампионата.

В другия полуфинал Хюстън Динамо се оправи вкъщи с Реал Солт Лейк с 3:1 и също заслужи място на финала, който ще се играе на 27 септември във Форт Лодърдейл, Флорида.
 Исторически трофей за Меси, Лео и Интер (Маями) ликуват след драма с дузпи!
Исторически трофей за Меси, Лео и Интер (Маями) ликуват след драма с дузпи!

Лео и компания съкрушиха Нешвил
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР