Отборът на Интер е включил нападателя на ЧелсиПиер-Емерик Обамеянг в

...
Отборът на Интер е включил нападателя на ЧелсиПиер-Емерик Обамеянг в
Коментари Харесай

Интер следи ситуацията около Обамеянг

Отборът на Интер е присъединил нападателя на ЧелсиПиер-Емерик Обамеянг в листата си с вероятни заместници на Ромелу Лукаку, в случай че белгиецът се върне назад на “Стамфорд Бридж ” през лятото, написа “Гадзета дело спорт ”.

33-годишният Обамеянг мина в лондонския клуб при започване на сезона, само че бързо стана непотребен след промяната на Томас Тухел с Греъм Потър отпред на “сините ”. От началото на годината той има единствено един мач като титуляр, като постоянно не попада в състава за срещите на отбора и даже не беше регистриран за елиминациите на Шампионската лига. Договорът на ветерана изтича следващата година и в случай че той реши да се раздели с Челси още през това лято, в Интер са подготвени да създадат опит да подпишат с него. Останалите разновидности пред “нерадзурите ” за нов нападател включват бъдещите свободни сътрудници Роберто Фирмино от Ливърпул и Маркюс Тюрам от Борусия (Мьонхенгладбах), както и новия италиански национал Матео Ретеги от Тигре.

Бившият габонски национал е минал през академията на градския противник Милан, само че все пак Серия " А " е единственото от топ 5 на шампионатите в Европа, в които той няма изигран мач. През този сезон Обамеянг е записал 19 мача с едвам три гола, като два от тях бяха точно против “росонерите ” в ШЛ.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР