Отборът на Хюстън Рокетс стартира плейофното си участие с гръмка

...
Отборът на Хюстън Рокетс стартира плейофното си участие с гръмка
Коментари Харесай

Хардън изстреля ракетите към успех над Оклахома в мач №1


Отборът на Хюстън Рокетс започва плейофното си присъединяване с гръмка победа. Въпреки че не можеха да разчитат на звездата си Ръсел Уестбрук, “ракетите” не демонстрираха уязвимост в играта си и демонстрираха чудесна форма за триумфа със над Оклахома Сити Тъндър в мач №1 от четвъртфиналната серия.

!
— Houston Rockets (@HoustonRockets)
Селекцията на Майк Д'Антъни взе преднината в своите ръце още в първата четвърт посредством водача Джеймс Хардън и съотборниците му Ерик Гордън и Джеф Грийн. “Гръмотевиците” нямаха отговор на дейностите на Рокетс и през втората част, като преднината на “ракетите” доближи до 17 точки във вторите 12 минути.

37 Points l 11 Rebounds

— Houston Rockets (@HoustonRockets)
Стрелбата на Рокетс вървеше по проект и макар сериозната разлика в битките - 58:41 в интерес на Оклахома, Хюстън взе успеха с 20 тройки против 13 в актива на ОКС - 123:108.
Джеймс Хардън бе над всички за тексасци с 37 точки и 11 битки при 12/22 пукотевица от полето, Джеф Грийн се включи по брилянтен метод от пейката с 22 точки, 6 битки и 4 асистенции, Ерик Гордън се разписа с 21 пункта, Бен МакЛемор също направи мощен мач с 14 точки за 24 минути, а Пи Джей Тъкър добави 11 точки за триумфа.
Италианецът Данило Галинари бе прецизен с 29 точки за Тъндър, Крис Пол остана на асистенция от “трипъл-дабъл” - 20 точки, 10 битки и 9 асистенции, а Стивън Адамс означи 17 точки и взе 12 битки.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР