Отборът на Хофенхайм разби с 4:0 гостуващия РБ (Лайпциг) в

...
Отборът на Хофенхайм разби с 4:0 гостуващия РБ (Лайпциг) в
Коментари Харесай

Хофе отнесе Лайпциг дни преди сблъсъка с Лудогорец

Отборът на Хофенхайм разруши с 4:0 гостуващия Република България (Лайпциг) в мач от 14-ия кръг на немското състезание. Надием Амири (13), Серж Гнабри (52 и 62) и Марк Ут (87) зарадваха публиката в Зинсхайм. Хофе се изкачи до петото място в класирането. Идния четвъртък момчетата на Юлиан Наглесман посрещат Лудогорец в двубой от груповата фаза на Лига Европа.

В 13-ата минута домакините стигнаха до разкриване на резултата след показна контра. Лукас Руп асистира на Надием Амири, който насочи доста точно с невисок удар по диагонала - 1:0. Гостите от Лайпциг реагираха с мощен шут на Наби Кейта - топката прелетя сантиметри над гредата. До почивката опитите на гостите за изравнителен гол не бяха задоволително изобретателни. Полувремето приключи с нов удар на Кейта от 25 метра.

След почивката Серж Гнабри раздра амбициозния отбор. В 52-ата минута нападателят на домакините удвои преднината на своя състав. Той получи пас от Кевин Акпогума и самичък против вратаря откри мрежата. Десет минути по-късно Гнабри осъществя великолепен гол от 45 метра. Голмайсторът видя, че вратарят на гостите е излязъл напред и го трансферира с прекрасен удар - 3:0.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Бундеслига 14 кръг, събота 2 декември  Хофенхайм 4:0краен резулат  Република България (Лайпциг)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР