Отборът на Хебър (Пазарджик) постигна много важна победа с 1:0

...
Отборът на Хебър (Пазарджик) постигна много важна победа с 1:0
Коментари Харесай

Бранител носи трета победа на Хебър

Отборът на Хебър (Пазарджик) реализира доста значима победа с 1:0 над Поморие в гостуването от 4-ия кръг на Втора лига. Единственото попадение на Градския стадион в Несебър бе дело на Асен Георгиев в 36-ата минута от дузпа. Бранителят се трансформира в голмайстор на новаците в шампионата, като се разписва за трети път от статично състояние през тази акция. Пристигналият от Локомотив (Пловдив) бранител се разписа в трите победи на отбора воден от Николай Митов, който предходната седмица записа първото си проваляне измежду експертите този сезон. Хебър към този момент има девет точки, като се изравни с досегашния водач ЦСКА 1948, който беше задминат от Кариан (Ерден). Третото следващо проваляне за Поморие остави тима на 11-то място с трите точки.

Наставникът на новаците Николай Митов направи две промени в стартовите 11 от загубата с 1:3 против Монтана преди седмица. Опитният Георги Андонов и вратарят Петър Дебърлиев бяха сменени от Якуб Идризов и Александър Любенов, като за двамата това беше дебют измежду титулярите на пазарджаклии.

" Зелените " още веднъж пък играха с налаганата скица 3-5-2 от Николай Митов, като пред Любенов в защита действаха Томислав Папазов, Асен Георгиев и Димитър Везалов. Божидар Васев, Цветелин Тонев, Адриан Краев, Янко Ангелов и Якуб Идризов бяха халфовете зад Дани Пехливанов и Тодор Чаворски.

Малин Орачев направи единствено една смяна в отбора, с който излезе при загубата с 1:2 от дербита против Нефтохимик. Живко Илиев стартира на мястото на Бекир Расим.

Първата част беше извънредно равностойна, като двата отбора имаха по една опция за гол, само че те бяха пропуснати. В 36-ата минута въпреки всичко Хебър получи право да извърши дузпа, откакто реферът Петър Григоров уточни бялата точка за нарушаване против капитана на гостите Янко Ангелов. Зад топката застана Асен Георгиев, който означи третото си попадение за сезона. Интересното е, че юношата на Левски изравни персоналния си връх за отбелязвани голове в една акция.. Защитникът вкара три гола във Втора лига от 27 мача с екипа на Монтана през сезон 2014/2015 година. Този сезон обаче той се разписа три пъти в четири мача. Втора лига 4 кръг, събота 10 август  Поморие 0:1краен резулат  Хебър (Пазарджик)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР