Отборът на Хебър Пазараджик записа четвърти пореден успех от началото

...
Отборът на Хебър Пазараджик записа четвърти пореден успех от началото
Коментари Харесай

Хебър не остави шансове на Левски в дербито на 4-ия кръг от НВЛ

Отборът на Хебър Пазараджик записа четвърти следващ триумф от началото на сезона във волейболното състезание, надигравайки с 3:0 (25:18, 25:15, 25:22) гейма като хазаин състава на Левски в дербито на 4-ия кръг в Националната волейболна лига (НВЛ).

В своята зала " Васил Левски " " тигрите " имаха цялостно предимство против столичани, а с днешната си победа те взеха реванш от този противник за провалянето във финала за Суперкупата доскоро по-малко от месец.

В първия гейм момчетата на Николай Желязков съумяха да се задържат близо в резултата в откриващите минути, само че след 12-ата точка контролът мина напълно в ръцете на домакините, които затвориха първата част след 25:18, а във втората бяха даже по-убедителни - 25:15.

Последният трети сет значително повтори случилото се в първия, като след 13:13 Хебър стартира да се откъсва в резултата и да натрупа преднина, с цел да стигне до пет поредни мачбола при 24:19. Левски съумя малко да удължи дуела след два поредни аса на младия разпределител Симеон Николов, само че при третия си начален удар той сбърка и по този начин беше закрепено крайното 25:22 в интерес на волейболистите на Алберто Джулиани.

В класирането Хебър Пазарджик остава едноличен водач с съвършен баланс 4-0 и актив от 12 точки, до момента в който столичани към този момент са на второто място със 7 пункта и актив от 2 победи и 2 загуби.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР