Отборът на Хасково 1957 ще гостува на Гигант (Съединение) в

...
Отборът на Хасково 1957 ще гостува на Гигант (Съединение) в
Коментари Харесай

Трета лига започва на 23 февруари

Отборът на Хасково 1957 ще гостува на Гигант (Съединение) в първия пролетен кръг за състезание на Трета лига - Югоизточна група, който започва на 23 февруари 2019 година Първият дуел на Ямача бе извоюван от момчетата на Емил Ангелов с 2:1. И двете попадения за Хасково вкара Андрей Атанасов. Другите представители на региона извъртяха равни като посетители. Димитровград приема Асеновец, откакто направи 2:2 в Асеновград, а Свиленград 1921 е хазаин на Левски, откакто приключи 0:0 в Карлово през есента.

Трета лига - Югоизточна група стартира на 23 февруари и приключва на 1 юни, с два междинни кръга на 10 април и 8 май, оповестиха от Зоналния съвет на БФС – Пловдив.

Юношите старша възраст стартират на 23 март и приключват на 18 май. Сред тях е състава на АФК Хасково, който приключи на третото място през есента. Напролет футболистите на Живко Иробалиев и Кирчо Крумов ще започват с два домашен мача против Рудозем и Първомай.

Като посетител и хазаин ще започват своето присъединяване и тимовете на Хасково 1957 и Асти в пловдивската група Деца-А на 16 март. Хасково 1957 гостува на ФА Пловдив, а Асти приема Ботев (Пд) на ст. “Младост ”.

Срещите стартират на 16 март и приключват на 25 май./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР