Отборът на Хърватия стана втория полуфиналист в турнира за Купа

...
Отборът на Хърватия стана втория полуфиналист в турнира за Купа
Коментари Харесай

Хърватия елиминира домакина Испания в четвъртфиналите на Купа Дейвис

Отборът на Хърватия стана втория полуфиналист в шампионата за Купа " Дейвис ", откакто в профил с 2-0 победи отбора на Испания в четвъртфиналите в Малага.

В първия дуел за деня Борна Чорич надигра в два сета Роберто Баутиста Агут с 6:4, 7:6(4), с цел да даде задатък на " ватрените ".

Срещата бе прекратена за малко във втория сет, когато двама деятели пробваха да се завържат за мрежата, само че защитата реагира бързо, и не позволи това да се случи. Нарушителите носиха тениски с надпис " Вегетарианско бъдеще ", а малко по-късно се видя по какъв начин единият от тях беше изведен с белезници.

Във втория мач за деня на корта се появиха Марин Чилич и Пабло Кареньо Буста, а след повече от три часа борба опитният хърватин стигна до крайния триумф след 5:7, 6:3, 7:6(3), носейки крайния триумф на " ватрените " в конфликта.

По този метод хърватите, които се двукратни първенци в шампионата (2005 и 2018) се класираха за полуфиналите, където техен противник ще бъде съставът на Австралия.

Днес следва да се изиграят и останалите два четвъртфинала в шампионата за Купа " Дейвис ", като Италия се изправя против Съединени американски щати, а Германия ще играе против Канада.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР