Отборът на Хъдърсфийлд стигна до изключително ценно равенство 1:1 при

...
Отборът на Хъдърсфийлд стигна до изключително ценно равенство 1:1 при
Коментари Харесай

Хъдърсфийлд взе точка на "Стамфорд Бридж" и се спаси


Отборът на Хъдърсфийлд стигна до извънредно скъпо тъждество 1:1 при визитата си на Челси в в отсрочена среща от 35-ия кръг на Висшата лига. Така кръг преди края играчите на Дейвид Вагнер събраха актив от 37 точки – на 4 от зоната на изпадащите. От своя страна лондончани пък съвсем се простиха с очакванията си да финишират в топ 4. „ Сините “ заемат петата позиция със 70 пункта, с 2 по-малко от четвъртия Ливърпул, като отборът на Антонио Конте би трябвало да се надява на загуба за мърсисайдци при семейството им на Брайтън в последния кръг.

Иначе на „ Стамфорд Бридж “ Лоран Депоатр откри резултата в интерес на гостите в 50-ата минута. Белгийският нападател бе изведен зад отбраната на Челси, преодоля Вилфредо Кабайеро и се разписа за 1:0 в интерес на „ териерите “. В 62-ата минута домакините съумяха да изравнят след много благополучен гол на Маркос Алонсо. Вилиан центрира отляво, Йоргенсен почисти мощно с крайник, само че топката рикошира в лицето на испанеца и влезе във вратата за крайното 1:1.

В различен мач от Висшата лига Тотнъм победи Нюкасъл с мининалното 1:0 и по този метод „ шпорите “ си подсигуряваха място измежду първите четири тима в класирането, както и присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон. Единственото попадение в срещата падна в 50-ата минута и бе дело на голмайстора на лондончани Хари Кейн.

Ето и още резултати от Висшата лига:

Лестър – Арсенал 3:1

Манчестър Сити – Брайтън 3:1. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР