Отборът на Голдън Стейт Уориърс записа седми пореден успех в

...
Отборът на Голдън Стейт Уориърс записа седми пореден успех в
Коментари Харесай

Къри изведе Голдън Стейт до седми пореден успех

Отборът на Голдън Стейт Уориърс записа седми следващ триумф в НБА, откакто победи Ел Ей Клипърс със 105:90 като посетител. В " Стейпълс Сентър " над всички на игрището за следващ път бе двукратният MVP на Лигата Стеф Къри, който приключи с 33 точки, пет битки, шест асистенции и шест откраднати топки за триумфа.

Първите две елементи на дуела бяха равностойни, като Уориърс имаха преднина от две точки на почивката. Ключовият миг пристигна 9 минути преди края, когато Къри не получи фал при офанзива на коша и след гневна реакция против съдиите получи механически фал. Това ядоса звездата на гостите и той влезе в страхотна серия и той наниза три тройки за серия от 21:7 за Голдън Стейт в границите на малко повече от пет минути, която реши изхода на мача.

" Натрупаха се няколко неща, съгласно мен имаше фал против мен. Това несъмнено ме възпламени, както и тима. След това трябваше да насоча силата си към това да въвеждам топката в коша ", показа Къри след триумфа. Ото Портър добави 18 точки и 10 битки за успеха от пейката, а Джордан Пуул се регистрира със 17 точки. За Клипърс най-резултатен бе Пол Джордж с 30 точки, 5 битки и 5 асистенции.

Голдън Стейт Уориърс има най-хубавия баланс в Лигата - 18 победи и 2 загуби, а във вторник гостува на отбора с втория най-хубав актив Финикс Сънс, който е в серия от 16 следващи триумфа. Ел Ей Клипърс заема пета позиция в Западната конференция с актив 11-9.

Останалите резултати:

Пейсърс - Бъкс 100:118

Раптърс - Селтикс 97:109

Гризлис - Кингс 128:101

Лейкърс - Пистънс 110:106.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР