Отборът на Фулъм постигна изключително важна победа с 2:1 при

...
Отборът на Фулъм постигна изключително важна победа с 2:1 при
Коментари Харесай

Фулъм потрепери, но оцеля след обсада в Уелс

Отборът на Фулъм реализира извънредно значима победа с 2:1 при гостуването на Суонзи в дуел от 19-тия кръг на Чемпиъншип. Двубоят беше измежду най-интересните за кръга, като противопоставяше 4-тия против шестия в класирането. Александър Митрович се регистрира с два гола за "котиджърс ", до момента в който почетиния гол за "лебедите " беше дело на Джордж Байерс.

Двубоят стартира със сериозен напън на домакините, като шансове за попадение в първите 20 минути на срещата пропуснаха Джордж Байерс, Кристофър Патерсън и Сам Стъридж.

Всички тези пропуски на домакините разумно бяха осъдени от лондонския клуб в 22-та минута. След хубава контраофанзива Джошуа Онома откри Александър Митрович, като сърбинът беше безмилостен от няколко метра, с цел да направи резултата 1:0.

До края на първата част Суонзи продължи с доста сериозните си пропуски, които бяха осъдени от нова контраофанзива в 41-та минута. Онома открадна топката от Иван Кавалейро в центъра на терена и откри Митрович, който за повторно разстреля Фреди Уудмън, с цел да направи резултата 2:0 на почивката.

През втората част домакините продължиха да поддържат високо движение и натискът им въпреки всичко докара до триумф в средата на частта. В 65-та минута Бари Макай съумя да пласира хубаво центриране от втория си опит, с цел да откри главата на Джордж Байерс, който понижи резултата до 1:2.

До края на срещата това лудо движение на терена последователно спадна, макар че Суонзи още веднъж имаше своите шансове посредством Том Керъл и Сам Стъридж. Стражът на гостите Майкъл Родак обаче беше на място, с цел да резервира трите точки в Лондон.

По този метод Фулъм изскочи на 3-та позиция с актив от 35 пункта, до момента в който Суонзи остана 6-ти с 30 точки от 19 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР