Отборът на ФК Копенхаген си подсигури титлата в Суперлиген на

...
Отборът на ФК Копенхаген си подсигури титлата в Суперлиген на
Коментари Харесай

Копенхаген спечели титлата в Дания предсрочно

Отборът на ФК Копенхаген си подсигури купата в Суперлиген на Дания един кръг преди края на шампионата откакто надделя с 2:1 състава на Виборг в 31-ия кръг на шампионата, а в това време преследвачът бе победен с 1:5. Така преди последния мач от сезона разликата сред първия и втория е 4 точки и тимът от датската столица се вижда неосъществим.

Иначе играчите на ФК Копенхаген в мача си с Виборг направиха всичко допустимо, с цел да решат рано всичко в своя изгода. Бившият състезател на Спартак (Москва) и Шалке 04 - Джордан Ларсон, откри резултата след единствено 15 минути игра. В 33-ата минута Диого Гонсалвеш повиши на 2:0 и столичани към този момент се виждаха сигурен победител. Те въпреки всичко трябваше да потреперят за финалния триумф откакто позволиха гол от дузпа, осъществена от Якоб Бонде в 62-ата минута, само че в последна сметка завоюваха и победиха за 15 път със Суперлиген на Дания, която за тима е втора поредна откакто и през предходната годи бе извоювано оценката.

В последния кръг от шампионата ФК Копенхаген ще играе против отбора на Рандерс в мач без значение.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР