Отборът на Евертън стартира с победа участието си в тазгодишното

...
Отборът на Евертън стартира с победа участието си в тазгодишното
Коментари Харесай

Двоен празник за карамелите: Рууни с повторен дебют, Евертън с важен европейски успех!

Отборът на Евертън започва с победа присъединяване си в тазгодишното издание на Лига Европа. В мач от третия квалификационен кръг на конкуренцията, " карамелите " се постановиха с 1:0 над словаците от Ружомберок.

Събитието на вечерта обаче бе друго. Повторен дебют с екипа на родния си клуб направи международната звезда Уейн Рууни. Уаза бе бурно приветстван от хилядите по трибуните на " Гудисън Парк " и на няколко минути имаше отлични шансове да означи и гол.

 Снимка 305885
Източник:

Евертън стартира по-активно, само че пропусна три положения преди почивката, две от които на Рууни. Друг нов състезател - Дейви Клаасен - също не беше прецизен. В тези минути словаците играеха най-вече в отбрана и нямаше доста шансове в тяхна изгода.

 Хървати изненадаха неприятно ПСВ (Айндховен)
Сензационна издънка за ПСВ (Айндховен)

Исторически мач за Осиек

Но и те бяха рискови. Ян Масло уцели гредата в 57-та минута, като единствено може да съжалява, че не даде задатък на Ружомберок. И малко по-късно отборът му беше осъден. В 65-та минута Лейтън Бейнс стреля от далечна отдалеченост, топката рикошира и направи вратаря беззащитен за крайното 1:0.

Нужно е да отбележим,че основен арбитър на днешната среща бе българският арбитър Георги Кабаков, който сподели единствено два жълти картона.

 Снимка 305886
Източник:

ЕВЕРТЪН - РУЖОМБЕРОК 1:0

1:0 Лейтън Бейнс (65 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР